Kävimme perjantaina uusintakäynnillä Jämsässä.  Iitu oli onnellinen tavatessaan mielitiettynsä Bossen :)

Extrana näimme Kaisan uuden aasin ja ihastelimme taas Kengua ja Ruuta sekä tietysti kaikkia hienoja koiria. Oli taas niin mukava vierailla ja jutustella. Matka meni hyvin.

Iitu on päässyt (omasta mielestään varmaan joutunut) treenitauolle. Ellan kanssa aletaan pikkuhiljaa opiskelemaan agilityn alkeita. No, onhan jotain jo varovasti opeteltukin. Tänään kävimme "omassa" treeniporikassa vähän harjoittelemassa. Tuleepa samalla sosiaalistumistakin muistuteltua mieleen. Ella on selvästi tankattu agiverellä. Neiti alkoi jo opetella hyppyohjauksiakin vajaan kymmenen sentin hypyillä. Keinu sujuu upeasti. Osaa pysähtyä juuri oikeaan paikkaan eikä ollenkaan arastele sitä kun keinu paukahtaa maahan, hakee kontaktin upeasti. Pitää vain muistaa, että edetään rauhallisesti. Vauhtia (jota neitosella treenikavereiden kommenttien mukaan riittää) lisätään vasta sitten kun kontaktit ovat varmoja. Kai sellainenkin on joskus mahdollista!

Kaiken kaikkiaan olen ihan hirmuisen toiveikas Iitun suhteen ja vielä mielettömän onnellinen Ellan oppimiskyvystä ja innokkuudesta... joten jonkin verran, ellei enemmänkin sekopäisenä tulevaisuuteen katsoen.

Virpi