Iitu jakselee ihan hyvin. Helle on varmasti uuvuttavaa mutta pikkumamma haluaa olla suurimmaksi osaksi sisällä. Kun ilmalämpöpumppu oli jonkin aikaa kiinni, Iitu tuijotti sitä sen näköisenä, että mietti "milloin tipu laulaa" (kun pumpun käynnistää, siitä kuuluu ti-di-dii, josta Iitu on ollut aina innostunut).  Masu pyöristyy päivä päivältä ja pieniä liikkeitäkin on siellä sisällä havaittavissa. Aamulla kun tunnustelin, tuntui oikein napakka pikku potku.

Illalla pikkumamma otti rennosti:

oli niin onnellisesti unten mailla, ettei edes huomannut kun menin kuvaamaan .

Äsken, sateen jälkeen ilma oli hetken hieman inhimillisempi. Kävimme pienellä lenkillä. Iitukin jaksoi ihan hyvin kävellä, mutta olisi kääntynyt joka risteyksestä lyhintä reittiä kotiin. Eipä se helle kuitenkaan suuremmin helpottanut, kovasti on nihkeä olo taluttajilla ja varmasti kuumat oltavat koirillakin.

Ella jaksaa kantaa palloa ja frisbeetä heitettäväksi. Täytyy vaan rajoittaa heittelyä kun näyttäa siltä, ettei neiti ymmärrä helteen vaikutusta. Tänään sain todeta, että Ella on oikein kiltti tyttö. Puuhastelin pihalla, Ella mukana. Portti oli jäänyt auki mutta pikkuneiti pysyi ihan normaalilla alueella. Ihana, luotettava neito .