Viikko sitten, 13.-14.4. kilpailin Ellan kanssa yhteensä 5 rataa Lappeenrannassa. Mistä ihmeestä saisin nopeammat jalat ja muutenkin ohjauksen?!  Ellan vauhti on niin huima. Yhdeltä radalta saimme tuloksen. Hypäriltä 0 ja kolmas sija! Ajalla -9,58 s hävisimme alle puolella sekunnilla toisen sijan.

Tiistaina kävin Kotkassa kisaamassa Iitun kanssa. Puomin jättökontaktit ovat kisoissa yhä ongelmana. Ensimmäiseltä radalta 5 ja toiselta 10. Jälkimmäisellä Iitu kontaktivirheen lisäksi teki kiellon keinulle. Yhä siis jatkamme Iitun kanssa 2-luokassa.

Torstaina oli vuorossa Ellan kisat Kotkassa. Agiradoilta hylkäykset mutta jälleen hypäriltä 0! Tällä kertaa aika -2,25 s riitti neljänteen sijaan. Varmistelin aika monessa kohdassa, ettei virheitä tulisi ja siihen sitä aikaa kului.

Sunnuntaina oli vuorossa oman seuran järjestämät kisat. Tällä kertaa Lappeenrannassa. Iitu teki toisinnon Kotkan toisesta radasta. Kontaktivirhe ja kielto keinulle. Tuloksena 10. Hämmästyksekseni tulos riitti kuitenkin voittoon.

Ella sai 3-luokan ensimmäisen agiratatuloksen, 10 ja seitsemäs sija. Ihanneaika alittui kuitenkin 9,71 sekunnilla. Oli tosi hyvä fiilis tehdä rataa, kunnes okserin rima kolahti alas. Ajatukseni kai katkesi hetkeksi ja sen seurauksena tuli heti perään puomin kontaktivirhe.

Hyppyradalla Ella otti jo kolmannen 0-tuloksen! Ihanneajan alitus 5,17 sekunnilla riitti jälleen 3. sijaan.

Paljon on opittavaa ja korjattavaa tekemisessä, mutta olen todella tyytyväinen siihen, miten ensimmäiset kolme viikkoa on Ellan kanssa 3-luokassa mennyt.