Pitkänä perjantaina meillä päästiin viettämään tuplajuhlia. Moona täytti 1 vuoden. Niin se aika vaan kuluu.

IMG_0925-normal.jpg

Samana päivänän kävin Iitun ja Ellan kanssa Joensuussa agikisoissa. Iitu teki ensimmäisellä radalla harmittavan kontaktivirheen luokkansa nopeimmalla ajalla. Toiselta radalta hyl.

Ella otti hyl-tuloksen ensimmäiseltä radalta, mutta toisella radalla onnistuimme. Vaativalta radalta ei yksikään muu koira saanut missään kokoluokassa nollatulosta. Ella teki sen kuitenkin alittaen ihanneajan reilulla 14 sekunnilla! Tuloksena siis sertivoitto ja jatkossa Ella kisaa kolmosissa.

IMG_1010-normal.jpg

Lauantaina Ella kävi samassa paikassa kisoissa todella kuumana eikä mm. pysynyt hetkeäkään lähdössä. Päätin, että tuohon ongelmaan yritämme etsiä ratkaisua parin viikon päästä. Silloin aion kantaa Ellan lähdöstä pois vaikka kaikilta viideltä radalta jos ei suostu istumaan paikoillaan.

Iitu osoittautui muurihulluksi lauantaina. Molemmilla radoilla karkasi muurille. Iloista menoa neidillä. Kyllähän me agiharrastajat tiedämme paljonkin ns. putkihulluja koiria, mutta muuri...

Aprillipäivän ohjelmassa oli koiranäyttely Lappeenrannassa turkkinsa täysin kadottaneen Moonan kanssa. Onneksi tulos oli kuitenkin erittäin hyvä (eh).

Ps. Tammikuussa Iitu täytti 6 vuotta. Vuodatuksen palvelin ei silloin toiminut, joten liitän synttärikuvan tähän.

IMG_9634-normal.jpg