Monesti olen miettinyt, että blogi on päivittämättä. Yli kolme kuukautta on mennyt koirien kanssa harrastaen ja reissaten. Onpa aikaa vienyt siinä sivussa uusi harrastuskin.

Tärkeimpänä tapahtumana pidän sitä, että Iitukin agiliiteli 3-luokkaan. Voitto-sert tuli Joensuusta 8. kesäkuuta. Ihanneaikakin alittui 5,98 sekunnilla. Ihana Iitu!

IMG_2624-normal.jpg

Ella on 3-luokassa kirmannut itselleen jo 5 hyppyradalta nollatuloksen. Ajatkin ovat olleet hyviä, mutta kilpailu on tiukkaa. Esimerkiksi Joensuussa ero voittajaan oli 1,55 s, mutta siihen puoleentoista sekuntiin mahtui monta koiraa ja Ella ylsi sijalle 6 (kertonee kisojen tiukkuudesta).

IMG_2460-normal.jpg

Moona on käynyt ainoastaan yhdessä näyttelyssä pääsiäisen jälkeen. Mikkeliin 6.heinäkuuta tulin ilmoittaneeksi toivein, että turkki ehtisi hieman kasvaa. Ei kasvanut, joten menin aika pienin odotuksin, ajatuksena saada arvostelu rakenteesta, joka Moonalla on mielestäni ihan mallikelpoinen. Iloksemme Paula Rekiranta oli samaa mieltä ja tuloksena oli hieno arvostelu ja JUN ERI 3 SA!

IMG_3291-normal.jpg

Siinäpä ne tärkeimmät. Kirjoittelin jo aiemmin pidemmästikin, mutta väärän napin painalluksella kaikki katosi bittiavaruuteen.