Pentue yhdistelmästä Lumi ja Voitto:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI14122/12&ReknoE=FI52725/13

Lumi synnytti 21.8.2018 terveen pentueen, jossa on 3 bluemerle-narttua ja yksi tricolour-uros. Tällä kertaa tyttöjen osalta kotien löytyminen sujui nopeasti. Olin päättänyt itse pitää yhden tytöistä ja Ari halusikin myös yhden tytön itselleen harrastuskoiraksi, joten se muuttaa vanhemmilleni, sitten oli enää valittava kolmannelle tytölle koti. Pentukyselyitä tuli paljon ja kaksi perhettä kävi luonamme tutustumassa pentuihin. Molemmat perheet olivat aivan ihania, joten viimeisen tytön kodin osalta valintaa jouduttiin miettimään, mutta meillä on erittäin vahva tunne, että hyvä päätös saatiin aikaiseksi.

Lumin%20pentue.jpgpentuja.jpg

Sitten vielä Lenni... Lenni on mielettömän energinen ja komean värinen poika. Se on jo nyt valloittanut monen ihmisen sydämen ja tulee varmasti valloittamaan vielä monen monta lisää. Lennillä on ollut myös paljon kyselijöitä, mutta vielä ei ole tullut meidän mielestä sitä oikeaa perhettä vastaan. Lenni on ollut alusta saakka pentueen toimeliain ja se on oppinut monet asiat ennen tyttöjä, muun muassa kävelyn. Koska Lenni tuntuu nyt jo olevan muita paljon aktiivisempi ja räväkkä luonteeltaan, etsimme sille ensisijaisesti kotia, jossa harrastuksena olisi jokin vauhdikas laji, kuten agility. Lisäksi toivoisimme, että se pääsisi käymään näyttelyissä. Emme tietenkään voi taata menestystä missään lajissa, mutta pelkäksi kotikoiraksi tuosta energiapakkauksesta ei ole.

Lenni.jpg

Lenni on energisyytensä lisäksi hyvin rohkea ja määrätietoinen luonteeltaan ja tykkää kovasti vetoleikeistä, juoksemisesta päättömästi ja painimisesta siskojen, emän sekä perheen aikuisen koiran kanssa. Olenkin jo monelle sanonut, että vaikka jo ennen pentueen syntymää sanoin, että jos saisi päättää, haluaisin mieluummin merle-tytön kuin trikkitytön, niin nyt kun on nähnyt Lennin, olisi todella vaikea olla valitsematta sitä merlejen sijasta, mikäli se olisi tyttö. Minun ja vanhempieni koirat ovat kuitenkin pelkästään narttuja, joten uroksen lisääminen laumaan, jossa juoksuisia narttuja on monta, olisi turhan haastavaa. Siksi Lenni vielä etsii sitä omaa aktiivisista kotia. Mikään kiire meillä ei ole luopua Lennistä, sillä ensisijainen toive on löytää se oikeasti hyvältä tuntuva aktiivinen koti, oli luovutus sitten samaan aikaan muiden kanssa tai myöhemmin.

20180930_153242.jpg

Ohessa vielä linkki videoon, jossa joitakin parhaita paloja Lennin ensimmäisistä viikoista <3

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=zKlYfDyyh1s&feature=youtu.be

 

Tässä myös kuvat pentueen tytöistä <3

Iisa

Iisa.jpg

Justiina

Justiina.jpg

Kerttu

Kerttu.jpg

Onneksi luovutukseen on vielä melkein kaksi viikkoa, niin ehtii näiden kaikkien pienten touhuja vielä ihastella<3

-Jenni