Tiistaina saimme eläinlääkäriltä suosituksen, että keskiviikkona kannattaisi olla sulhon luona. Niinpä läksimme aamulla matkaan.

Mietimme nälän osoitettua oireitaan, että ajellaanpa Padasjoen ABC:lle asti, ei tule sit nälkä ihan heti uudelleen ja saa keskittyä perillä Jämsässä pääasiaan rauhassa. Lopulta pääsimme Padasjoelle kurnivin vatsoin... ABC oli remontissa - just tämän viikon, auts! Kyselimme, mistä saisi ruokaa ja saimme neuvoksi, että keskustassa on pari ravintolaa, sinnepä siis. Eipä tuon kokoisessa keskustassa tarvinnut kauan etsiä kun nuo ravintolat meidän mielestämme enemmän kaljakuppilaa muistuttavat paikat löytyivät. Eivät houkutelleet ulkoisella olemuksellaan. Läksimme jatkamaan matkaa. Melkein abc:n vieressä olikin sit hirsinen huoltsikka, jossa ravintola. Tuo näytti paljon paremmalta, siispä sinne, mutta... ainoastaan lounaspöytä vaihtoehtona, lasagnea ja pyttipannua. Nälkä oli kuitenkin suuri ja päätimme jäädä. Kaavittiin sit tarjoiluastioista viimeisiä lasagnen rippeitä, jotka nekin osoittautuivat karmeiksi lähes syömäkelvottomiksi mössöiksi sellaisiksi, että kyllähän tätä syö sen verran, että nälkä lähtee. Ei pitäis katsoa ruokapaikan ulkonäköä, ehkä niissä kaljakuppiloissa keskustan pikkuravintoloissa olisi saanut kulinaristisemmat nautinnot.

Matka jatkui tämän jälkeen Jämsään. Perille päästyämme saimme ihastella ihania koiria, jättikaneja ja sitä, kun Kaisa päästi juuri hankkimansa upeat kalat ulkolampeen. Iitu ja mukana oleva Ellakin pääsivät tutustumaan koirakavereihin. Aluksi Iitun ja Bossen annettiin tutustua toisiinsa. Päätettiin lähteä tekemään aitaa Kaisan uusille aaseille (ihan oikeesti - Ihaalle ja Niisku Neidille!), joista Ihaa oli tulossa jo seuraavana päivänä. Siinä saivat Iitu ja Bosse sitten kumpikin omalla tahollaan viritellä him.. kaihomieltään toisiaan kohtaan.

Illan tullen pariskunta tutustui toisiinsa lähemmin ja nautiskelivat olivat toisissaan kiinni puolisen tuntia. Nyt sitten toivotaan sekopäisinä innokkaina, että reissu tuotti tulosta.

Aamuyöstä palasimme kotiin. Iitulla kiihkoilu jatkuu ja Ella-parka saa kokea Iitun lemmenkipeyden kovia. Jospa tilanne alkaisi rauhoittua, ainakin tytöillä. Omassa pääkopassa tulee varmasti pyörähtämään ylen aikaa usein ajatus: onnistuihan se, onnistuihan?