Pitkästä aikaa pääsimme molemmat kisaamaan. Arin flunssa on helpottanut, olo ei varmasti ollut mikään energisin mahdollinen, mutta hyvin se kisaaminen heiltä Iitun kanssa sujui. Ensimmäisenä oli vuorossa hyppyrata. Siitä parivaljakko Iitu ja Ari saalistivat kakkossijan ja LUVAn tuloksella -9,05!!! smiley Meille Ellan kans hyl. sad

Agiradoista Iitulle ja Arille ensin hyl ja toiselta tuloksena 5 (aika -9,32) ja voitto. Vitonen tuli puomin jättökontaktilta. Ellan kans oltiin agiradoilla sijoilla 3 ja 4. Molemmilla radoilla vitonen puomin jättökontaktilta, joten molemmilla koirakoilla on uusi harjottelu asiasta edessä.

Kisoissa on nyt juoksenneltu ahkerasti siellä sun täällä. Nyt on aika pitää taukoa ja yrittää treenata ongelmia pois. Selkeästi esim. kontaktit on kateissa kun kisoissa tulee niistä lipsuttua. Ella pitäis saada sen verran rauhottumaan lähtötilanteissa, että jäisi paikoilleen. Siinä onkin urakkaa yllin kyllin.

Moonalle on opetettu jo pikkuhiljaa paikalleen jäämistä, lähinnä tokon keinoin, lyhyin harjoituksin. Näyttelykoulutuksissa käydään aina, kun niitä on tarjolla. Jospa alkais pikkuhiljaa se kaunis liike löytyä.

Tänään on ihana, aurinkoinen päivä. Sehän tarkoittaa lenkkeilyä, pihalla oleilua ja frisbeen heittoa jne. Auringonpaisteesta pitää nauttia, kun se vain on mahdollista.