Jokohan tämä vuodatus tänään toimisi… Blogin palvelimen oltua ”kesälomalla” reilun kuukauden (serveri oli hajonnut), kirjoittelin jo pari kertaa aiemmin heinäkuun tapahtumista. Kun painoin ”tallenna ja julkaise”, kaikki teksti katosi johonkin bittiavaruuteen. Harmitti ja ärsytti.

Yritän taas kertailla mitä kaikkea heinäkuun aikana on tapahtunut.

Lauantaina 7.7. kävimme Varkaudessa agikisoissa. Kaunis kesäpäivä meni siellä oikein mukavasti. Kepo kisasi Iitun kanssa, minä Ellan. Mukanamme oli myös treenikaverit Pirjo ja Nemo. A-radalta kepo ja Iitu nappasivat Iitun ensimmäisen 0-tuloksen, sijoituksena minien 3. Ellan kans päästiin medien 3. sijalle, tosin kympillä. Pirjo ja Nemo olivat mineissä sijalla 6.
B-radalla kepo ja Iitu voittivat minit 0-tuloksella. http://youtu.be/0VQJLOFlXGs Ihan mahtava päivä! Ellan kanssa voitettiin medit, tulos tosin taas 5. Pirjo ja Nemo edustivat myös mineissä hienosti, ollen sijalla 3. Kun kepolle & Iitulle sekä miulle & Ellalle otettiin C-radalta hylkäykset, edustivat Pirjo & Nemo IMAKK:ta hienosti voittamalla radan.
Paluumatkalla oli mukava tunnelma autossa, olihan autossamme matkalla kotiin kolme koirakkoa, joilla kaikilla voitot ja 3. sijat. Ihaninta kuitenkin nuo kepon ja Iitun luokanvaihto-nollat!

Seuraavana viikonloppuna (14.7.) oli vuorossa Mikkelin kisat. Kepolla työt sotkivat vapaa-ajan harrastusta, joten kisasin Iitun kanssa mineissä ja Ellan kanssa medeissä. Aamulla ensimmäisenä oli vuorossa minien hyppyrata. Olin todella onnellinen kun kaikki sujui Iitun kanssa hienosti, 0-tulos hyvällä ajalla. http://www.youtube.com/watch?v=nO2-akheY74 Kun sitten selvisi, että voitimme radan, oli ajatukset jotenkin koottava, sillä edessä oli vielä sama rata medeissä Ellan kanssa. Ella näytti sitten oman vauhtinsa ja kiiti etenemällä 5,12 m/s voittoon 0-tuloksella. http://www.youtube.com/watch?v=G6RiH_pJtDw Ihan mahtava tunne, varsinkin kun molemmat tytöt nappasivat sertit ja vaihdot 2-luokkaan samalta hypäriltä! Kiitos taas Pirjolle ja Nemolle matka- ja kisaseurasta!



Muuten on heinäkuu mennyt ihan normaalisti koirien kanssa puuhaillessa. Taica on asustellut ilonamme ja on täällä vielä pari päivää. Ikävä tulee varmasti kun neitonen palaa kotiinsa.



Moona on tosi reipas tyttönen. Rokotuksissa on käyty ja kun kahden viikon varoaika oli kulunut, pääsi ensimmäistä kertaa pentukurssille. Tykkään ihan hurjan paljon tuon neidin luonteesta (eikä tuo ulkonäkökään ole pettymystä tuottanut). Käyttäytyi todella hienosti kurssilla. Kouluttajakin kehui rohkeutta ja totesi käytöksestä, että aivan kuin olisi ollut kurssilla jo monet kerrat. Onhan tuo neiti saanut käydä sosiaalistumassa monissa paikoissa. Alkukuusta käytiin mm. pariin kertaan BigBand –festarikadulla kuuntelemassa konserttia ja ihmettelemässä ihmisvilinää. Sielläkin Moona oli aivan ihana. Tykkäsi ihmisten huomiosta, tervehti kaikkia iloisena ja osasi sitten lepäilläkin kun paikalleen jäätiin. Heinäkuun lopulla Moona täytti jo 4 kuukautta.



Siinäpä kai merkittävimmät tapahtumat heinäkuulta. Jatkossa treenailua ja kai muutamia kisojakin sekä tietysti mukavaa yhdessäoloa koirien kanssa.
Näyttelyt saavat odottaa. Ilmoitin Ellan Mikkeliin, mutta tuomarimuutos tuli sopivasti, kun Ella on pudottanut turkkinsa. Tuskin lähden turkitonta shelttiä Helsinkiinkään kuskaamaan. Menköön se näyttelymaksu kannatusmaksuna järjestäjälle…


Virpi