Sen jälkeen kun viimeksi kirjoitin, on tapahtunut monenlaista, pääasiassa tietysti suosikkiharrastuksemme parissa.

Ella kävi ensimmäistä kertaa agiliitämässä vieraassa paikassa kilpailevan seuran möllikisoissa. Hienostihan neiti meni. Tuloksena medimöllien voitto 0-tuloksella ja ihanneaikakin alittui -25,35 s. Samassa paikassa Iitu voitti mini1 -ryhmän. Olinkin sit lopun iltaa todella innoissani.

3.12. kävin hyvän ystäväni kanssa Helsinki Winner -näyttelyssä ihastelemassa valtavaa määrää shelttejä.  Lisäksi oli mukava seurata Vuolasvirta-palkintojen jakoa. Iitun kasvattajat Katja ja Teuvo Blomberg Majaniemen kennelistä saivat palkinnon bretonien kasvatustyöstä. Shelttien kasvatustyöstä Vuolasvirran sai Vanhatalon Kaisa Happy Master´s -kennelistä (kautta aikain toinen Vuolasvirta-palkinto shelttikasvattajalle). Onnittelut molemmille!

Itsenäisyyspäivänä kuvasin koiria ja tuloksena tämä:

 

Agilityn pienryhmässä pidimme pari viikkoa sitten treenit pikkujoulujen merkeissä. Yhdistimme kaksi treeniryhmää. Kaikki toivat nyyttäriperiaatteella herkkuja. Oli hauskaa treenaamisen ohessa herkutella monenlaisia jouluisia herkkuja. Ihanaa vaihteeksi pitää niin erilaiset treenit.

 

Joulukuun puolivälissä käväistiin oman seuran möllikisoissa. Siellä Ella voitti medimöllit. Tulos ei ollut niin huikea kuin edellisellä kerralla, 10 ja ihanneajan alitus reilulla 10 sekunnilla. Iitu ei onnistunut näissä epiksissä niin hyvin. Hienoa menoa muuten, mutta tuloksena kuitenkin hyl.

 

Ellan kanssa on ollut ongelmia mm. agilähtöjen paikallaan pysymisessä. Siksi käyn myös tokoharjoituksissa. Siellä neiti on tosi nätisti paikallaan, jopa niissä treeneissä, joissa eteen laitetaan hyppyeste tai pari... niin kävi viimeksikin tokossa. Jospa jossain vaiheessa saatais yhdistettyä parhaat ominaisuudet molemmista lajeista

 

Viime viikonloppuna treenasimme molempina päivinä Ellan kanssa. IKK:n porukkaa tuli Kajaanista asti kouluttamaan Salme Räsänen ja Mikko Karjalainen. Lauantaina saimme hyviä neuvoja Mikolta ja sunnuntaina Salmelta. Oli todella tarpeeseen. Nyt on paljon "kotiläksyjä" harjoiteltavana ennen kuin Salme ja Mikko keväällä tulevat uudelleen.

Ella sai paljon kehuja nopeudestaan ja siitä, miten seuraa tarkkaan ohjausta. Minun pitäisi vaan ehtiä ohjaamaan paremmin .

 

Laumaamme liittyi joulun kunniaksi parin viikon ajaksi tyttäremme ihanan pikku Taicansa kanssa. Leikkiä ja hulinaa on siis riittänyt.

 

 

 

Nyt alkaa Shetfun -porukka pikkuhiljaa valmistautua joulun viettoon. Siispä: