Keskiviikkona haimme kotiimme uuden perheenjäsenen. Meille tuli Ruotsista, Kalixista pieni prinsessa. Tiistaina koko Ruotsi ja monet muutkin seurasivat ihan oikean Kruununprinsessa Estellen ristiäisiä, joten oli hauskaa hakea meidän prinsessamme seuraavana päivänä kotiin. Viralliselta nimeltään neitonen on Silverflocks Spring Estelle ja hän on syntynyt 29.3.2012. Kutsumanimekseen hän sai nimen Moona.

Moonan kotimatka oli pitkä, mutta meni todella hienosti. Hän nukkui suurimman osan matkasta, ei yhtään vierastanut autokyytiä ja vaikka välillä piti syödäkin, ei matkapahoinvointia ollut.

Kotiutuminen on sujunut uskomattoman hyvin. Ei minkäänlaista ikävöintiä, vaan neiti on ottanut laumamme omakseen saman tien.

Matkan varrelta haluamme kiittää Maikkia (Amor'jade -kennel) vieraanvaraisuudesta! Piipahdimme myös Päivin luona Kiitäjän kennelin poikia ihastelemassa. Iitun kasvattaja Katjakin (Majaniemen kennel) käytiin tervehtimässä, samoin Ellan kasvattaja Anne-Mari (Mintolan kennel). Oli ihana nähdä teitä kaikkia! Suuri kiitos tietenkin Åsalle Silverflocks -kenneliin. Annoit meille ihanan Estellen (Moonan)!

terveisin

Virpi ja Ari