Viime viikolla lomailtiin ja ehdittiin siis hyvin lähteä Kotkaan iltakisaan. Tuomarina Anne Savioja.

Ensin Ari meni Iitun kanssa minien agiradan hienosti. Yksi harmittava kielto tuli ja sen korjaamiseen meni hiukan ylimääräistä aikaa Tuloksena 2. sija tuloksella 5,12.
Ellan kans en ole ehtinyt paljoa harjoitella monimutkaisia kuvioita, joten neiti hyppäsi pari ylimääräistä hyppyä, tuloksena hylkäys. Muilta osin kuin tuossa hylkäyskohdassa Ella teki niin ihanaa työtä, että tykkäsin kovasti ja tuon voi siis sanoa olleen hyvä-hyl.

Hyppyradalta Iitulle tuli ns. hyvä hyl. Aivan loistavaa tekemistä kepolta ja Iitulta, mutta yhdessä kohdassa Iitu hyppäsi esteen väärin päin. 
Ellan kans saatiin todellinen taistelu-0. Oli ihan mahdotonta säätämistä. Ihme, että tulos oli noin hyvä. Ihanneaika alittui 4,4 sekunnilla. Sijoitus 2. ja koska voittajalla oli jo hyppyradalta luokanvaihto-0, se siirtyi Ellalle. Nyt siis pitäisi pikkuhiljaa lähteä taistelemaan niitä kahta luvaa. Onneksi ei ole kiire. Mennään kisoihin hakemaan kokemusta. Katsotaan sitten, kuinka kauan menee, ennen kuin olemme "opiskelleet" tarpeeksi.

Kaiken kaikkiaan, juuri 2-luokkaan siirtyneiden Iitun ja Ellan kanssa mentiin kisoihin asenteella "jospa saatais molemmille yksi tulos eikä molemmat radat olisi hylättyjä kummallakaan". Tavoite siis saavutettiin!